Bliv elev hos Hjemmeplejen

I Hjemmeplejen har vi uddannelser til hjælper-, assistent-, EUX-velfærd- og EUD-uddannelsen.

Hvordan og hvornår skal du søge?

Ønsker du at søge ind på en af uddannelserne, skal du holde øje med stillingsopslagene på hjemmesiden, og følge vejledningen under opslaget.

Her kan du læse mere om at blive elev ved kommunen.

Praktik

Inden du starter i din praktik hos os, vil du blive kontaktet af praktikstedet. Praktikstedet sørger for, at du får din arbejdsplan, taget mål til beklædning samt taget foto til ID-kort. Du vil modtage en introduktionsplan og blive tilknyttet en vejleder.

Praktikstederne bliver fordelt af uddannelseskonsulenten i Herning Kommune.

Tiden som elev

Som elev i Hjemmeplejen vil du altid få en introduktionsperiode, som er individuelt tilrettelagt ud fra dine kompetencer, erfaringer og behov.

Introduktionsperioden vil variere i længde, og det er vigtigt, at du som elev føler dig godt forberedt før du kører ud på egen hånd.

I den første tid vil du få grundig oplæring i brugen af vores elektroniske omsorgssystem CURA samt andre relevante IT-systemer, fx vores låsesystem Phoniro.

I introduktionsperioden vil vi afholde en forventningssamtale med dig, og det er her vigtigt, at du har forberedt dig ud fra dine praktikmål, så du i samarbejde med din vejleder, kan lægge en plan for praktikken i forhold til at nå dine mål. 

Som udgangspunkt har du hver uge en times vejledning med din vejleder eller medvejleder på praktikstedet. Ved vejledningen skal du have dine praktikmål og læringsaktiviteter med, og du skal her sammen med din vejleder og leder planlægge din elevtid.

Kontaktinfo

Marian Graves Wounlund Bust

Uddannelseskonsulent
Tlf.: 96284438

Send e-mail til Marian

Susanne Stendorf

Uddannelseskonsulent
Tlf.: 96284435
Mobil: 29366662

Send e-mail til Susanne


Rådhuset
Torvet 5
7400 Herning

Tlf.: 96282828
Send e-mail

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.